>
BIOSHQIP
Biografia
Këngëtar, aktor dublant, gazetar. Dalë dhe evidentuar në spektaklin “Ethet e së premtes mbrëmba”- Ediconi i parë –fitues i vendit të dytë. Fituesi i fundit i Festivalit të Pranverës (Këngët e Stinës 2003) me këngën “Puthja e Parë”. Pjesëmarrës në mjaft festivale në Shqipëri e Kosovë, si Këngët e Shekullit, Festivali i RTSH-sw, Kënga Magjike 2003, etj. Ushtruar profesionin e gazetarit pranë ATSH për rreth 3 vjet e gjysmë. Paralelisht në më shumë se 15 vite, ushtruar dhe realizuar një tjeter pasion, atë të aktorit dublant në mjaft filma vizatimorë, përralla, kolona zanore hit për fëmijë si “Ben 10”, “Aladini”, “Ç`po shpik Andi” etj. Produksionet e fundit muzikore publikuar në YouTube – viti 2021 – 2 këngë me titujt “Lucky me fat” dhe “E di”, ku përveç rolit të interpretuesit, janë edhe krijime të realizuara si kantautor.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}