>
BIOSHQIP
Biografia
Kevin Çika ka lindur dhe jeton në qytetin e vogël të Kukësit. Ai ka studiuar në shkollen 9 vjeçare "Avni Rustemi" dhe aktualisht studion në shkollën e mesme "Havzi Nela". Pasioni i tij per letersine ka lindur qe ne moshen 10 vjeçare,teksa niste të bënte hartimet e para.Këtë talent ai e ka trashëguar nga mamaja dhe daja i tij.Dhe në vitet që vijuan,pasioni i tij sa vinte e rritej.Letërsia për Kevinin është "ushqim i shpirtit".Duke shkruar,ai arrin të shpalosë vetveten,në formën më të plotë dhe spontane.Kevinin e frymëzon natyra e gjallë,jeta dhe bota e brendshme e njeriut.Ai ka në plan të botojë një libër me poezi.
DËRGOI: