>
BIOSHQIP
Biografia
Të gjithë e njohim me pseudonimin "Keli". Punon dhe vepron në Zvicër, për të realizuar projekte të reja.

Kënga e parë titullohet "Më fal", ku njëkohësisht edhe albumin e vitit 2008 e titullon me titullin e njejtë.

Në vitin 2009, Keli publikon albumin "Llokum Me Arra".

Më datë 3 Qershor 2010, Keli publikon videoklipin "Gurbeti".

Në vitin 2010, Keli publikon albumin "Loqka Ime".

Në vitin 2011, Keli publikon albumin "Agallar, Pashallar".

Në vitin 2012, Keli publikon albumin "S'muj Me Tjeter".

Në vitin 2013, Keli publikon albumin "U Knaqem".

Më datë 22 Korrik 2014, Keli publikon videoklipin "Jasha Hopa".

Më datë 27 Gusht 2014, Keli publikon videoklipin "10 Vite".

Më datë 27 Gusht 2014, Keli publikon videoklipin "Po Gaboj".

Më datë 27 Gusht 2014, Keli publikon videoklipin "Fustani Me Pika".

Në vitin 2014, Keli publikon albumin "Ylli Im".

Më datë 21 Shkurt 2015, Keli publikon videoklipin "Bella Bella".

Më datë 18 Korrik 2015, Keli publikon videoklipin "Kuklla".

Më datë 23 Gusht 2015, Keli publikon videoklipin "Bëma Hallall Zemër".

Më datë 9 Tetor 2015, Keli publikon videoklipin "Ylli Jetes Time".

Në vitin 2015, Keli publikon albumin "Kuklla".

Më datë 8 Korrik 2016, Keli publikon videoklipin "U Kall, U Kall".

Më datë 28 Korrik 2016, Keli publikon videoklipin "Ta Ha Zemren". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli.

Më datë 3 Shtator 2016, Keli publikon videoklipin "Jemi Te Pa Pare". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli.

Në vitin 2016, Keli publikon albumin "U Kall".

Më datë 27 Janar 2017, Keli publikon videoklipin "Milka". Teksti u shkrua nga vetë Keli. Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 30 Qershor 2017, Keli publikon videoklipin "Fustani".

Më datë 8 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "Zjarr". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga Jehona.

Më datë 16 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "Kalle Rush". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga Jehona.

Më datë 21 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "Xhan Xhan". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli.

Më datë 22 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "A Po Dalim". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli.

Më datë 27 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "Falma Zemren Tende". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli.

Më datë 28 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "Barbi". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli.

Më datë 30 Korrik 2017, Keli publikon videoklipin "Pse Prej Zemres Tem Nuk Po Del". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga Jehona.

Në vitin 2017, Keli publikon albumin "Fustani".

Në vitin 2017, Duli, Keli & Artani publikojnë albumin "Zjarr".

Më datë 22 Qershor 2018, Keli publikon videoklipin "1 Milion". Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga Jehona.

Në vitin 2018, Keli publikon albumin "1 Milion".

Më datë 25 Qershor 2018, Keli publikon videoklipin "Lulije". Teksti u shkrua nga vetë Keli. Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 26 Qershor 2018, Keli publikon videoklipin "Boom Boom". Teksti u shkrua nga vetë Keli. Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 27 Qershor 2018, Keli publikon videoklipin "Stres Depresi". Teksti u shkrua nga vetë Keli. Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 28 Qershor 2018, Keli publikon videoklipin "Helem Helem". Teksti u shkrua nga vetë Keli. Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 30 Qershor 2018, Keli publikon videoklipin "Full Çika Çika". Teksti u shkrua nga vetë Keli. Për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 15 Tetor 2018, Keli publikon videoklipin "Princesa". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga vetë Keli, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production.

Më datë 7 Qershor 2019, Keli publikon videoklipin "Të Dua". Teksti i këngës u shkrua nga Keli, ndërsa orkestrimi u punua nga Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 21 Qershor 2019, Keli publikon videoklipin "Shtet Ne Veti", në bashkëpunim me Leon. Orkestrimi i këngës u punua nga Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 28 Qershor 2019, Keli publikon videoklipin "Xhi Me Bone". Teksti i këngës u shkrua nga Keli, ndërsa orkestrimi u punua nga Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Në vitin 2019, Keli publikon albumin "Babo".

Më datë 4 Korrik 2019, Keli publikon videoklipin "Hajde Te Lala". Teksti i këngës u shkrua nga Keli, ndërsa orkestrimi u punua nga Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 14 Korrik 2019, Keli publikon videoklipin "Babo, Babo". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, teksti u shkrua nga Keli, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 15 Korrik 2019, Keli publikon videoklipin "Mama". Teksti i këngës u shkrua nga Keli, ndërsa orkestrimi u punua nga Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 16 Tetor 2020, Keli publikon videoklipin "Përshëndetje Vllau Im", në bashkëpunim me Artan Jusufin. Muzika e këngës u punua nga Artan Jusufi, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 30 Tetor 2020, Keli publikon videoklipin "Nuse", në bashkëpunim me Pandora Gostivarin. Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli.

Më datë 5 Dhjetor 2020, Keli publikon videoklipin "Zemra Boom Boom", në bashkëpunim me Migena Rinxhin. Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 11 Dhjetor 2020, Keli publikon videoklipin "A Vjen Dita Bir Me Tpa", në bashkëpunim me Resmie Ametin. Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Në vitin 2020, Keli publikon albumin "Nusja E Bossit".

Më datë 4 Qershor 2021, Keli publikon videoklipin "O Sa Mirë Ta Bona", në bashkëpunim me Pandora Gostivarin. Muzika e këngës u punua nga Keli & Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli.

Më datë 11 Qershor 2021, Keli publikon videoklipin "Nanë Pritëm Të Dera", në bashkëpunim me Leon. Muzika e këngës u punua nga Keli & Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAF Production.

Më datë 18 Qershor 2021, Keli publikon videoklipin "Vetullzezën". Muzika e këngës u punua nga Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAF Production.

Në vitin 2021, Keli publikon albumin "Nusja, Miljoneri".

Më datë 2 Korrik 2021, Keli publikon videoklipin "Bossi Nanës, Bossi Babës". Muzika e këngës u punua nga Keli & Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAF Production.

Më datë 10 Korrik 2021, Keli publikon videoklipin "Sa Shumë Të Dua". Muzika e këngës u punua nga Keli & Ylber Qaili, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAF Production.

Më datë 7 Maj 2022, Keli publikon videoklipin "Nusja Ma E Heshme", në bashkëpunim me Pandora Gostivarin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli.

Më datë 14 Maj 2022, Keli publikon videoklipin "Kur Vjen Dita Shpi Me Shku (Aga)". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Keli & Ylber Qaili, teksa teksti u shkrua nga vetë Keli.

Më datë 27 Maj 2022, Keli publikon videoklipin "Nusja Miss Bote". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 3 Qershor 2022, Keli publikon videoklipin "De Bojm Synet Djalin Ton". Kënga është kompozuar nga Ylber Qaili.

Më datë 16 Qershor 2022, Keli publikon videoklipin "Meine Liebe (Dashuria Ime)", në bashkëpunim me Pandora Gostivarin. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Keli & Kreshnik Avdiu kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa arranzhimi u krye nga Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 24 Qershor 2022, Keli publikon videoklipin "Emocion", në bashkëpunim me Pandora Gostivarin. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Keli & Kreshnik Avdiu kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa arranzhimi u krye nga Alldin Sallahi. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 1 Korrik 2022, Keli publikon videoklipin "Mbretresha VIP", në bashkëpunim me Pandora Gostivarin. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Keli & Kreshnik Avdiu kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Në vitin 2022, Keli publikon albumin "Aga".

Në vitin 2022, Keli publikon albumin "Prej Neser Nusja E Bossit".

Më datë 28 Prill 2023, Keli publikon videoklipin "Shkoj Rinia Gjermani". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Keli & Ylber Qaili, teksa teksti u shkrua nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 4 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Mega Lux Femer". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Keli & Ylber Qaili, teksa teksti u shkrua nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 12 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Sa Fort Të Dua". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 13 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Plas! A Po Te Vjen Inati?". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 14 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Dashnia E Parë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 15 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Kallu Zemra Jem". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 26 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Gru, A Je Tranu?". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 27 Maj 2023, Keli publikon videoklipin "Nga Je Çikë?". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 2 Qershor 2023, Keli publikon videoklipin "Na Erdh Dita E Synetisë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 11 Qershor 2023, Keli publikon videoklipin "Nanë Shum Dua Me Të Pa". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 16 Qershor 2023, Keli publikon videoklipin "Bllok E Ki". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 27 Tetor 2023, Keli & Pandora Gostivari publikojnë videoklipin "Gruja Boss". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 1 Nëntor 2023, Keli & Pandora Gostivari publikojnë videoklipin "Michael Jackson". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 3 Nëntor 2023, Keli publikon videoklipin "Zemrën Ta Hangsha". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili.

Më datë 10 Nëntor 2023, Keli & Pandora Gostivari publikojnë videoklipin "Gostivari I Ka Coucat Pa Behone". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 17 Nëntor 2023, Keli & Pandora Gostivari publikojnë videoklipin "Për Ty Zemër Jam Ilaç". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 24 Nëntor 2023, Keli & Pandora Gostivari publikojnë videoklipin "Une S'jam Si Tjerat". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 19 Prill 2024, Keli publikon videoklipin "Bija Ime". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Keli, teksa për arranzhimin u kujdes Ylber Qaili. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.
DËRGOI: