>
BIOSHQIP
Biografia
Kushtrim Berisha aka K-master me vendbanimin në Prishtinë, përkohësisht jeton dhe vepron në Zurich të Zvicrrës.

INFINIT8Records

Me muzikë përkatësisht me komponime mirret nga viti 2001 dhe kënga e parë e tij e njohur për tregun shqiptar ishte kënga "Treni i Fundit" nga grupi DownTown një sukses ky në toplistat e radio dhe mediave shqiptare në Kosovë dhe diaspore. Gjate vitit 2003 komponoj kengen "Qika E Mihanes" këngë kjo e cila ishte një kohe të gjate në toplistat e televizioneve kosovare.

Së bashku me Da Ghost dhe Ekrem gj themmeluan kompanine muzikore Infinit Records ku pas një kohe të shkurtër kësaj kompanie iu bashkanjgjiten dhe grupet dhe artister si :DownTown,Melodics, FugaA,A-link,gjyks,snupa,bigstar,K-master filloj te inkuadrohej pashtu në skenen zvicrrane me komponimet e tij dhe kështu arriti që të komponoj një këngë për artistin me emrin "EKR", këngë kjo me titullin "Superstar" e cila ishte një kohe hit në radiot lokale të Zvicres. K-master njihet për suksesin e tij në komponime edhe në albumin e Fuges dhe këngën me titullin "Skem mu nal",Melodics,"Ndal djal", Tingulli 3nt"po shihet ashiqare."

Gjyks me këngën "Shkupi" kenge e kjo e cila ishte hit gjate vitit 2006 dhe Shumë instrumentale tjera të cilat keni pasur rastin ti dedjoni në faqe të ndryshme të internetit apo edhe në kollazhet e muzikes rap shqip. Se fundi K-master dhe Da ghost prezentojnë albumin "Rilindja", një album ky i cili permban ngjyrat me të ndryshme të hip hop-it dhe mund të krahasohet me standard internacional.Së shpejti priten dhe videoklipe të ndryshme dhe është poashtu i angazhuar në underground-in e hip hopit amerikan ku deri më tani ka bërë bashkpunime me gloc,d-loc,mainflow,j-ro(alkaholisks),rascal dhe shumë artiste tjerë. Në fillim të vitit 2007 së bashku me Da Ghost jane kontraktuar nga menagjere zvicran dhe amerikan si producentë për punimin e instrumentaleve per tregun gjerman atë francez dhe tregun amerikan. Jeton dhe vepron në Zurich të Zvicrrës.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}