>
BIOSHQIP
Biografia
U lind në Zvicër në vitin 1989 dhe është një nga këngëtarët më të talentuar në gjitha zhanret muzikore. Ai filloj me muzikë në moshë të re me koncerte të organizuara në shkollë e programe festive, puna e muzikës sic po shihet e rrit atë cdo ditë e më shumë.

Më datë 9 Maj 2014, Imri Murati publikon videoklipin "Dashnis Po I Këndoj". Videoklipi u prodhua nga Redonpictures.

Në vitin 2014, Imri Murati publikon albumin "Dashnis Po I Këndoj".

Më datë 30 Qershor 2016, Imri Murati publikon videoklipin "Sharmante". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi), teksti u shkrua nga Ejup Shabani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhat Mujovi (Wirusi).

Më datë 26 Maj 2017, Imri Murati publikon videoklipin "Hajde O Sherbet". Teksti u shkrua nga Ejup Shabani.

Më datë 24 Shtator 2017, Imri Murati publikon videoklipin "Pse". Teksti u shkrua nga Ejup Shabani. Videoklipi u prodhua nga Jehona.

Më datë 18 Shtator 2021, Imri Murati publikon videoklipin "Kalle". Teksti i këngës u shkrua nga Imri Murati. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.