>
BIOSHQIP
  • Imri Murati: Rikthimi Im Me Projektin “Sharmante”
    02-07-2016
    U lind në Zvicër në vitin 1989 dhe është një nga këngëtarët më të talentuar në gjitha zhanret muzikore. Ai filloj me muzikë në moshë të re me koncerte të organizuara në shkollë e programe festive, puna e muzikës sic po shihet e rrit atë cdo ditë e më shumë. Së fundi ka sjellë projektin më të ri të titulluar "Sharmante". TeksteShqip: Sa kohë u bë që meresh me muzikë? Imri Murati: Që prej moshës së vogël. TeksteShqip: Dhe si shkon kariera e sa i kënaqur je? Imri Murati: Për çdo dit më mirë, deri në këtë moment jam shumë i kë...
    ★★★★☆
{{ page + 1 }}/{{ pages }}