>
BIOSHQIP
 • Facebook Na Sjell Botën E Librit Në Prehrin Tonë
  11-08-2018
  GJITHÇKA EKZISTON NË XHEP Kurse krijuesi Imer Raçi, duke folur për rrjetet sociale dhe kultura, ka thënë për "Kosova Sot", se jemi në një kohë ku, çdo herë e më shumë artistët, siç ka thënë ai, krijuesit e të gjitha rrjedhave kulturore, publikimet, promovimet si dhe paralajmërimet për te rejat e tyre i paraqesin në "Facebook" e krejt kjo për arsye se po zëvendësohet ajo fizike me atë elektronike. Ai shton se kur ndalemi tek libri nuk e ka ndjesinë e asaj fizike njëjtë ai që është në mënyrë elektronike. Mirëpo, sipas tij, duke marrë pa...
  ★★★★★
 • Imer Raçi, Dita E Librit
  21-4-2017
  Sot, në organizimin e eventit për nderë të Ditës së Librit të organizuar nga grupi Maniakë të Leximit në bashkëpunim me American Corner Pristina mora një falenderim për kontribut të këtij eventi me librin tim "Pikë Tragjike", falenderimet të cilat na i shpërndau shkrimtari z. Nazmi Rrahmani. Kur flasim për shkrimtarin Rrahmani automatikisht mendja jonë ndalet tek veprat e tij të cilat janë lexuar me shumë knaqësi nga shumë e shumë lexues si: "Malësorja", "Toka e përgjakur", "Tymi i votrës së fikur"... Ishte knaqësi të ndëgjoja z...
  ★★★★★
 • Imer Raçi: Shumë Poetë, Pak Poezi
  21-03-2017
  Shkrimtari Imer Raçi është shprehur se sado që bëhet për poezinë, qoftë si pjesë letërsie, arti apo dhe kulture do të ishte e paktë kur kihet parasysh krahasimi i vendit tonë me vende të tjera qoftë nga rajoni apo dhe më gjerë. Sipas tij, edhe 21 marsi nuk e gjen poezinë në nivelin meritor, dhe pse poetët e vargjeve të bukura ne gjuhën shqipe e shkrijnë mendjen, trupin dhe në fund e paraqesin dhe shpirtin brenda vargjeve të poezisë shqipe. Ai ka thënë se të shtysh një lexues që ta lexojë poezinë duhet t'i japësh ndjenjën më të sinqert...
  ★★★★☆
 • Imer Raçi Dhe Krijimtaria E Tij
  30-12-2016
  Imer Raçi ka mbaruar me sukses studimet master në fushën e ekonomisë. Përveç profesionit të ekonomistit, ai aktivisht merret me krijimtari letrare, si me poezi e tregime. “Pikë Tragjike” është libri i dytë i botuar nga ai pas librit “Më i Bukuri Varr”. 140/140617 Imeri përveç që eshte autor i librave solli diçka te re ne Kosovë, pra, solli poezinë e tij “Më I Bukuri Varr” me video e përcjellur me regji nga ai. Të bashkangjitur keni dhe linkun ku mund ta gjeni poezinë në youtube....
  ★★★★★
 • Video-Poezia “Më I Bukuri Varr” Nga Autori Imer Raçi
  28-01-2016
  Ëndrra që e kishte parë pasi që i kishte vdekur nëna, kishte inspiruar autorin Imer Raçi, të shkruaj poezinë “Më i bukuri varr”, poezi të cilën sot e prezantoi edhe nëpërmjet videos. Ai ka thënë për KultPlus se arsyeja pse vendosi që këtë poezi ta sjell me video, ishte me qëllim që edhe të tjerët të shohin atë se çfarë kishte parë në ëndërr. Një poezi që lind nga një ëndërr, e ajo poezi i kushtohet njeriut më të dashur tek të gjithë njerëzit, e që padyshim është nëna. Nëna e ndjerë e autorit Imer Raci, ishte inspirimi i tij, jo vet...
  ★★★★★
 • Imer Raçi: “Dëshirat E Mija Për Vitin 2016”
  20-12-2015
  Viti 2015 për autorin Imer Raçi lirisht mund të cilësohet si i suksesshëm. Disa nga sukseset qe autori ndan me lexuesit e GazetesOra janë mirënjohjet e shumta qe ka arritur ti fitoj më mund. Imer Raçi për gazeta ora shprehet: Gjatë këtij viti mora pjesë me poezinë “Për ty Kosovë ndjej mallë” në festivalin “Malli Poetik I Kosovës” ku u shpërbleva dhe me një mirënjohje dhe po ashtu e njejta poezi u realizua me një video e cila është gjirua gjatë po të njejtit festival. Por, ajo më kryesorja që unë arrita gjatë vitit 2015 të cilin e...
  ★★★★★
 • “Për Ty Kosovë Ndjej Mallë” Nga Imer Raçi
  02-12-2015
  Sot në fanpagen e tij autori Imer Raçi publikoi një video në të cilën ai reciton poezinë e tij “Për ty Kosovë ndjej mallë”. Video është realizuar në Harilaq gjatë festivalit Malli Poetik i Kosovës, festival në të cilin ishte pjesëmarrës edhe vetë autori Raçi ku është shpërblyer me një mirënjohje. Video është xhiruar nga Valon Qyqalla i cili po ashtu ka bërë dhe montazhin e videos....
  ★★★★★
 • U Promovua Libri I Autorit Imer Raçi “Pikë Tragjike”
  03-11-2015
  Në ora 18:00 në restorantin Moving u promovua libri i autorit Imer Raçi “Pikë Tragjike”. Libri është i shkruar në tregime i cili gjithsej përmban tetë tregime ku të gjitha kanë një pikë të përbashkët tragjedinë, prandaj edhe u emërua “Pikë Tragjike” siç tha autori Raçi në promovimin e tij. 146/146863 Në promovim të librit kishte mysafir të shumtë ku rreth librit foli Yllka Imeri e cila ishte recensente e librit “Pikë Tragjike” dhe Xhemajl Avdyli i cili ishte recensent i libri të parë të autorit Raçi “Më i Bukuri Varr”....
  ★★★★★
 • Doli Në Treg Libri “Pikë Tragjike” Nga Autori Imer Raçi
  16-10-2015
  Sot, doli në shitje libri i paralajmëruar më parë i autorit Imer Raçi “Pikë Tragjike”. Ai përmes rrjetit të tij social facebook njoftoi lexuesit për librin “Pikë tragjike ” i cili nga sot do të jetë në shitje. Libri ngërthen në vete historitë tragjike duke shtjelluar ngjarjet e luftës, perkujtimi I altarëve të lirisë, sakrificës si dhe ngjarje tjera që lidhen me jetën....
  ★★★★★
 • Libri “Pikë Tragjike” I Imer Raçit, Dramatik Dhe Nga Jeta Reale
  06-08-2015
  Në fanpagin e autorit Imer Raçi është paraqitur dhe kopertina e librit “Pikë Tragjike”. Libri “Pikë Tragjike” është libri I dytë I botuar pas librit “Më I Bukuri Varr”. Në bazë të autorit Raçi I cili na njoftoi se libri ashtu si dhe vet titulli ngërthen në vete ngjarje dramatike dhe për dallim nga I pari I cili ishte libër me poezi I dyti është libër me tregime të bazuara në jetën reale. Raçi është frymëzuar nga historitë tragjike duke shtjelluar ngjarjet e luftës, perkujtimi I altarëve të lirisë, sakrificës si dhe ngjarje tjera...
  ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}