>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i tij i vertete eshte Leart Zymeri dhe eshte rritur ne nje nga lagjet e Prishtines, ne lagjen Bregu Diellit. Lluni qe nga femijeria ka filluar te ndegjoj muzik te zhanrit HipHop OldSchool, i cilli i ka pasur disa Hip-Hop artist te preferuar qe i ka ndegjuar gjith jeten e tije, ata jane: Nas, 2pac, Jay-Z, Biggie etj.

Lluni qe nga mosha e re ka filluar te shkruaj tekste, ai karrieren e tij e filloi me daten 14 Maj 2017, ne kete date Lluni ka postuar Kengen e tije te pare nga Mixtape te cilin Lluni e ka quajtur BregMatic, kjo kenge ma pasur emrin e lagjes ku eshte rritur lluni: Bregu Deal It. Pastaj lluni i ka publikuar edhe kenget e tjera te Mixtape-it BregMatic te cilat jane: "Back", "Infinit", "Represent", dhe kenga e fundit e Mixtapit e titulluar si viti ne te cilin lluni ka lindur, "96".

Pas ketij mixtapi Lluni ka publikuar poashtu dhe 2 projekte te tjera te cilat quhen "Blaze" dhe "Retro" e me pas ka hyre ne Labelin P.I.N.T (Per Inati Njani Tjetrit) dhe ka marre pjese ne nje emision te quajtur "The Freestyle Show" ne Radio Prishtine.

Jeton ne lagjen Bregu Diellit, Kompleksi banesor Dafina, Hyrja 4/6, ne Prishtine.

Më datë 20 Shtator 2018, Lluni publikon videoklipin "King".

Më datë 4 Dhjetor 2018, Lluni publikon videoklipin "Original" dhe është kujdesur vetë për tekstin e këngës. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 16 Janar 2019, Lluni publikon videoklipin "Menime".

Më datë 16 Shkurt 2019, Lluni & Lyrical Son publikojnë videoklipin "JBMTQR". Teksti i këngës u shkrua nga Lluni & Lyrical Son, ndërsa orkestrimi u punua nga K-Master. Produksioni audio u realizua nga K-Master & Strike Beatz.

Ne nje interviste per emisionin SevenBizz, Lluni ka thene se aktualisht eshte duke punuar me albumin e ri i cili do publikohet gjate vitit 2019 dhe do te permbaje 15 kenge.

Më datë 13 Korrik 2019, Erno & Lluni publikojnë videoklipin "S'di Sa Her". Teksti i këngës u shkrua nga Erno & Lluni. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 18 Gusht 2019, Lluni publikon videoklipin "Rick Ross", në bashkëpunim me Lyrical Son & Mc Kreshën. Muzika e këngës u punua nga Erno, teksti u shkrua nga Lluni, Mc Kresha & Lyrical Son, ndërsa për orkestrimin u kujdes K-Master. Videoklipi u prodhua nga kompania Pinkmoon Creative.

Më datë 7 Tetor 2019, Lluni & Blleki publikojnë videoklipin "Termet". Teksti i këngës u shkrua nga Blleki & Lluni. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 23 Dhjetor 2019, Lluni publikon videoklipin "Tik Tik Tik". Teksti i këngës u shkrua nga Lluni.

Më datë 21 Mars 2020, Art Abazi publikon videoklipin "Dora Jote", në bashkëpunim me Llunin. Muzika e këngës u punua nga Gent Myftaraj, teksti u shkrua nga Filloreta Raçi (Fifi) & Lluni, ndërsa për orkestrimin u kujdes Strike Beatz, Gent Myftaraj & K-Master. Videoklipi u prodhua nga kompania Imagine Films.

Më datë 20 Korrik 2020, Blleki, Lluni, Semiautomatik & Erno publikojnë videoklipin "FYIA". Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 23 Gusht 2020, Lluni publikon videoklipin "Dopsir". Teksti i këngës u shkrua nga Lluni.

Më datë 27 Prill 2022, Lluni publikon videoklipin "Omerta (Chapter 1)". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Lluni. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 2 Maj 2022, Lluni publikon videoklipin "Bregu Drill (Chapter 2)". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Lluni, teksa për arranzhimin u kujdes SemiAutomatik. Produksioni audio u realizua nga PINT.

Më datë 23 Maj 2022, Lluni publikon videoklipin "Carlito (Chapter 3)". Tekstin e këngës e shkroi vetë Lluni, ndërsa orkestrimin u përgatit në bashkëpunim nga K-Master & Strike Beatz. Produksioni audio u realizua nga PINT.

Më datë 20 Qershor 2022, Lluni publikon videoklipin "Narcos Albania", në bashkëpunim me Ledri Vulën. Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Lluni & Ledri Vula, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Erno. Produksioni audio u realizua nga PINT.

Në vitin 2022, Lluni publikon albumin "Frescobars".

Më datë 13 Tetor 2022, Lluni publikon videoklipin "Top 3". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Lluni. Produksioni audio u realizua nga PINT.

Më datë 18 Prill 2023, Lluni publikon videoklipin "Prototip". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Lluni. Produksioni audio u realizua nga Erno.

Më datë 16 Qershor 2023, Lluni publikon videoklipin "Can't Lie". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Lluni. Produksioni audio u realizua nga Erno.

Më datë 13 Dhjetor 2023, Lluni publikon videoklipin "In My Zone". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Lluni. Produksioni audio u realizua nga Erno.

Më datë 7 Maj 2024, Lluni publikon videoklipin "Rap Chat Gpt", në bashkëpunim me Elinel. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku për tekstin punuan Elinel & Lluni, ndërsa orkestrimin e përgatitën K-Master & Strike Beatz. Produksioni audio u realizua nga Strike Beatz & K-Master.