>
BIOSHQIP
Biografia
Arlind kastrati (Honex) ka lindur dhe rritur ne Gjilan, ku edhe nisi hapat e para me muzik...qe nga tekst shkrues kaloi ne kengtar ku edhe formoi grupin e tij siq njihet me emrin GnG BLoody te cilet kan publikuar disa keng ne youtube.
Dot ket shum keng te reja ne secilen sezon nga ky grup.

EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}