>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 30 Dhjetor 2015, Haki Halimi publikon videoklipin "Mos Beso".

Në vitin 2015, Haki Halimi publikon albumin "Buzëqeshja E Saj".

Më datë 12 Shkurt 2017, Haki Halimi publikon videoklipin "E Kam Dasht".

Në vitin 2018, Haki Halimi publikon albumin "Kenge Dasmash 2018".

Më datë 25 Janar 2020, Haki Halimi publikon videoklipin "M'paske Rrejt". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kujtim Aliu. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 31 Maj 2022, Haki Halimi publikon videoklipin "Kuku".