>
BIOSHQIP
Biografia
Reperi nga Mitrovica, Edison Ternava, i njohur me nickname GT, merret me rep qe nga viti 2001. Ne vitin 2010, u nominua ne kategorine "Best new artist" ne Kosove. Reperi dhe arkitekti nga Mitrovica bën muzikë nga dashuria që ka për këtë art.

Më datë 10 Mars 2010, GT publikon videoklipin "Bone Si Unë". Videoklipi u prodhua nga Pulla. Me këtë këngë, GT merr pjesë në VFM 2010 në vitin 2010.

Më datë 20 Prill 2010, Luro publikon videoklipin "Qualitet", në bashkëpunim me GT.

Më datë 28 Korrik 2010, GT publikon videoklipin "Superstar", në bashkëpunim me Tonic & Yllka Deliu.

Më datë 4 Tetor 2010, Crash-k publikon videoklipin "Ice Babe", në bashkëpunim me GT.

Në Maj 2014, GT merr pjesë në Top Fest 11 me këngën "Po Du Me T'prek", në bashkëpunim me Betimi & Driton Sopa.

Më datë 7 Shkurt 2012, 2Ton publikon videoklipin "Surpriza", në bashkëpunim me GT. Videoklipi u prodhua nga Pulla.

Më datë 1 Tetor 2013, GT & Tonic publikojnë videoklipin "Ton Naten".

Më datë 23 Qershor 2014, GT publikon videoklipin "Ti", në bashkëpunim me Toni.

Më datë 22 Prill 2015, GT publikon videoklipin "Te Ti", në bashkëpunim me Filloreta.

Më datë 23 Korrik 2016, GT publikon videoklipin "S'e Kam Dit", në bashkëpunim me Labinot Hakaj & Bardhi Beselica.