>
BIOSHQIP
Biografia
Ne fillim njhiej si G-Fighter. Si Fajt hyri ne skenen shqiptare kohey e fundit, ne bashkpunim me Etnon dhe Tringen. Po sjell vazhdimisht edhe kenge solo, te cilat po pelqehen mjaft dhe sot Fajt ka perkrahje te madhe nga reperet e tjere shqiptare.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}