>
BIOSHQIP
Biografia
Fatjon Brati qe femije eshte Aktiviziar ne Shkolle me aktivitete te ndryshme muzikore, Kengen e tij te pare e ka publikuar para 5 viteve me titulli “Bjondina“ Fatjoni ka vazhduar aktivitetin e tij si kengetar neper mbremje Muzikore ne Sontorini (Greqi) dhe Londer (Angli), ku ka jetuar per 8 Vite. Pak kohe me pare Fatjoni eshte rikthyer ne vendlindje.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}