>
BIOSHQIP
Biografia
Jeton ne Tirane. Pjesmares ne "Maratonen e Kenges popullore Shqiptare".

Më datë 24 Korrik 2015, Ervis Behari publikon videoklipin "Kenget E Vendit Tim".

Më datë 17 Dhjetor 2015, Ervis Behari publikon videoklipin "Si Do Veje Halli".

Më datë 21 Qershor 2016, Ervis Behari publikon videoklipin "Djaleri".

Më datë 4 Prill 2017, Ervis Behari publikon videoklipin "Nene". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Adrian Hila.

Më datë 31 Mars 2018, Ervis Behari publikon videoklipin "Dajo".

Më datë 5 Shtator 2018, Ervis Behari publikon videoklipin "Plaka Mbi Taka". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Adrian Hila.

Më datë 22 Qershor 2019, Ervis Behari publikon videoklipin "Çupa E Pleqërisë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Adrian Hila.

Më datë 20 Shtator 2019, Ervis Behari publikon videoklipin "Dale Dale". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Adrian Hila.

Më datë 7 Qershor 2020, Ervis Behari publikon videoklipin "Zotrote". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Adrian Hila.

Më datë 18 Nëntor 2021, Ervis Behari publikon videoklipin "Si Qershia". Muzika e këngës u punua nga Adrian Hila & Anxhelo Koci, ndërsa teksti u shkrua nga Petro Xhori.

Më datë 23 Nëntor 2022, Ervis Behari publikon videoklipin "Si Ma Do Kafene".

Më datë 10 Korrik 2023, Ervis Behari publikon videoklipin "O Baba". Kënga është kompozuar nga Adrian Hila, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Adrian Hila & Romir Llanaj.
DËRGOI: