>
BIOSHQIP
Biografia
Ai është këngëtar dhe futbollist me ekipin "DRITA" të Gjilanit. Ka nxjerrë në shitje albumin e parë me titullin "Kaqurrele".

Më datë 13 Gusht 2007, Eroll Murati publikon videoklipin "Kasetofoni Jem".

Më datë 25 Dhjetor 2010, Eroll Murati publikon videoklipin "La Vida Loca".

Më datë 2 Korrik 2012, Eroll Murati publikon videoklipin "Me Harro".

Më datë 22 Prill 2014, Eroll Murati publikon videoklipin "Ah Moj Nene".

Më datë 31 Mars 2015, Eroll Murati publikon videoklipin "Zemer Zemer", në bashkëpunim me Shkelqim Kosova.

Më datë 4 Qershor 2015, Fatbardh Azemi publikon videoklipin "Te Lutem Zemer", në bashkëpunim me Eroll Murati.

Më datë 13 Korrik 2015, Meti publikon videoklipin "Tallava", në bashkëpunim me Eroll Murati.

Më datë 10 Maj 2016, Eroll Murati publikon videoklipin "Dashuria Vdes", në bashkëpunim me Faton Bajrami.

Më datë 2 Tetor 2017, Eroll Murati publikon videoklipin "S'ke E Shkrume".