>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2020, Ero publikon albumin "Lakmitare".

Më datë 12 Maj 2021, Ero & Huggo publikojnë videoklipin "Je Larg (Remix)". Muzika e këngës u punua nga ERO (Eroll Osmani), teksti u shkrua nga Yeeci, ERO (Eroll Osmani) & Huggo, ndërsa për orkestrimin u kujdes ERO (Eroll Osmani).

Më datë 8 Gusht 2021, Huggo & Ero publikojnë videoklipin "Luj Luj".

Më datë 11 Shkurt 2022, Ero publikon videoklipin "Xhan". Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga ERO (Eroll Osmani). Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 2 Maj 2022, Ero publikon videoklipin "Milionere". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë ERO (Eroll Osmani). Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 10 Tetor 2022, ERO publikon videoklipin "U Msova". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga vetë ERO (Eroll Osmani), ndërsa teksti u shkrua nga Ghulo.

Më datë 8 Shkurt 2023, KIA & ERO publikojnë videoklipin "Falltore". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Kia. Videoklipi u prodhua nga A Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga ERO (Eroll Osmani).

Më datë 24 Shkurt 2023, Ero publikon videoklipin "Ti Ke Mu Kthy". Produksioni audio u realizua nga vetë ERO (Eroll Osmani).

Më datë 19 Maj 2023, Ero publikon videoklipin "Ksaj Zemre". Teksti i këngës u shkrua nga Buk1. Produksioni audio u realizua nga vetë ERO (Eroll Osmani).

Më datë 12 Gusht 2023, Rina Fermini publikon videoklipin "Mangava Tut", në bashkëpunim me Eron. Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Buk1 & ERO (Eroll Osmani), teksa për arranzhimin e këngës u kujdes ERO (Eroll Osmani). Produksioni audio u realizua nga ERO (Eroll Osmani).

Më datë 30 Gusht 2023, Ero publikon videoklipin "Për Inati". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga ERO (Eroll Osmani) & Buk1, tekstin e shkroi Ghulo, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes vetë ERO (Eroll Osmani).

Më datë 7 Shkurt 2024, Ero publikon videoklipin "Njo Si Ti". Teksti i këngës u përgatit nga Ghulo, teksa për arranzhimin u kujdes vetë ERO (Eroll Osmani). Produksioni audio u realizua nga vetë ERO (Eroll Osmani).