>
BIOSHQIP
Biografia
Në Maj 2010, Ergys Shahu merr pjesë në Top Fest 7 me këngën "Kur Te Dua".

Më datë 5 Shkurt 2011, Ergys Shahu publikon videoklipin "Jo S'e Besoj", në bashkëpunim me Egland.

Në Qershor 2011, Ergys Shahu merr pjesë në Top Fest 8 me këngën "E Paprekshme".

Më datë 17 Prill 2012, Ergys Shahu publikon videoklipin "Mos I Beso". Muzika e këngës u punua nga Sokol Koci, Artur Qerimi, teksti u shkrua nga vetë Ergys Shahu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Sokol Koci, Artur Qerimi.

Më datë 30 Qershor 2012, Ergys Shahu publikon videoklipin "Nga E Para Tja Nisim", në bashkëpunim me Albo-k.

Më datë 10 Janar 2014, Petro Xhori publikon videoklipin "Genjeshter E Bukur", në bashkëpunim me Ergys Shahu. Muzika e këngës u punua nga Irkenc Hyka, teksti u shkrua nga Ergys Shahu, Petro Xhori.

Në Maj 2014, Ergys Shahu merr pjesë në Top Fest 11 me këngën "Te Ndjej".

Më datë 19 Nëntor 2014, Ergys Shahu publikon videoklipin "Doja Doja".

Në Tetor 2017, Ergys Shahu merr pjesë në Kënga Magjike 2017 me këngën "Fale Zemren".

Më datë 27 Shkurt 2018, Ergys Shahu publikon videoklipin "Ngjyra Syve". Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga vetë Ergys Shahu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja. Videoklipi u prodhua nga ND Film Pro.

Më datë 3 Maj 2018, Anxhelo Koci publikon videoklipin "Te Pershendes", në bashkëpunim me Ergys Shahu. Muzika e këngës u punua nga vetë Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga Endrit Mumajesi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja. Videoklipi u prodhua nga ND Film Pro.

Më datë 20 Maj 2018, Kelly & Ergys Shahu publikojnë videoklipin "Kudo Qe Jam".

Në Tetor 2018, Mishela Rapo merr pjesë në Kënga Magjike 2018 me këngën "Dashni E Rralle", në bashkëpunim me Ergys Shahu.

Më datë 11 Janar 2019, Ergys Shahu publikon videoklipin "Une Pa Ty", në bashkëpunim me Xhenën. Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga Endrit Mumajesi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja.

Më datë 15 Shkurt 2019, Anxhelo publikon videoklipin "Vetem Asaj", në bashkëpunim me Ergys & Flor Banën dhe është kujdesur vetë për muzikën e këngës. Videoklipi u prodhua nga kompania ND Film Pro.

Më datë 31 Tetor 2019, Ergys Shahu publikon videoklipin "Karma".

Më datë 11 Dhjetor 2019, Anxhelo Koci & Ergys Shahu publikojnë videoklipin "Çika Shqiptarisë", në bashkëpunim me Shpat Kasapin. Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga Anxhelo Koci & Ergys Shahu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Natti.

Më datë 18 Korrik 2020, Ergys Shahu publikon videoklipin "Sa M'ke Mungu", në bashkëpunim me Dj Iljanon. Teksti i këngës u shkrua nga Ergys Shahu, ndërsa orkestrimi u punua nga Alsked Rrenja.

Më datë 6 Shtator 2020, Ergys Shahu publikon videoklipin "Mos Harro". Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, ndërsa teksti u shkrua nga Sergi Disha & Ergys Shahu.

Më datë 10 Tetor 2020, Rey publikon videoklipin "Pa Dashni", në bashkëpunim me Ergys Shahun. Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja & Rei Lelo, ndërsa teksti u shkrua nga Rei Lelo.

Më datë 17 Shkurt 2021, Ergys Shahu publikon videoklipin "A Ke Mendu". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ergys Shahu.

Më datë 24 Nëntor 2021, Ergys Shahu publikon videoklipin "Pa Hile", në bashkëpunim me Jona Zahaj. Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, ndërsa teksti u shkrua nga Ergys Shahu & Anxhelo Koci.

Më datë 28 Janar 2022, Ergys Shahu & Antonia publikojnë videoklipin "Perjet". Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga Ergys Shahu & Anxhelo Koci, ndërsa për orkestrimin u kujdes Natti.

Më datë 5 Gusht 2022, Ergys Shahu publikon videoklipin "Vajze Shqiptare". Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Ergys Shahu.

Më datë 25 Janar 2023, Ergys Shahu & Fatmir Daja publikojnë videoklipin "Per Ty Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Ergys Shahu. Videoklipi u prodhua nga MagicPro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Alsked Rrenja.

Më datë 22 Shkurt 2023, Ergys Shahu publikon videoklipin "Nese Nje Dite", në bashkëpunim me Kelly. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Alsked Rrenja & Ergys Shahu kanë realizuar bashkë muzikën, ndërsa për tekstin e kësaj kënge janë kujdesur Ergys Shahu & Saia. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 29 Mars 2023, Ergys Shahu publikon videoklipin "Lutjet E Mia", në bashkëpunim me Kelly. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Gent Myftaraj & Ergys Shahu kanë realizuar bashkë muzikën, ndërsa për tekstin e kësaj kënge janë kujdesur Ergys Shahu, Gent Myftaraj & Kelly.

Më datë 9 Shtator 2023, Ergys Shahu publikon videoklipin "Për Ty". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Ergys Shahu & Indrit Dode kanë realizuar bashkë muzikën, ndërsa për tekstin e kësaj kënge janë kujdesur Kelly, Ergys Shahu & Saia.

Më datë 6 Tetor 2023, Ergys Shahu publikon videoklipin "Falje".

Më datë 23 Tetor 2023, Ergys Shahu publikon videoklipin "Sytë E Saj", në bashkëpunim me Orgito Dapën. Muzika e këngës është sjellë tek publiku nga Anxhelo Koci, ndërsa jane bërë në bashkëpunim teksti, të cilin e kanë shkruar së bashku Ergys Shahu & Anxhelo Koci, dhe orkestrimi, për të cilin kanë punuar bashkarisht Xhulio Milloshi & Alsked Rrenja.

Më datë 6 Dhjetor 2023, Petro Xhori publikon videoklipin "Baba", në bashkëpunim me Ergys Shahun. Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Petro Xhori & Anxhelo Koci, tekstin e shkroi vetë Petro Xhori, teksa për arranzhimin u kujdes Xhumill (Xhulio Milloshi). Videoklipi u prodhua nga kompania MagicPro.

Më datë 15 Shkurt 2024, Ergys Shahu, Kelly & Orgito Dapa publikojnë videoklipin "Ti Du". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Ergys Shahu, ndërsa për orkestrimin u kujdesën bashkarisht Alsked Rrenja & Zaza.

Më datë 26 Shkurt 2024, Ergys Shahu publikon videoklipin "Si Je". Muzika e këngës është kompozuar nga Anxhelo Koci, tekstin e kanë shkruar bashkë Ergys Shahu & Petro Xhori, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja. Videoklipi u prodhua nga kompania MagicPro.

Më datë 11 Prill 2024, Ergys Shahu publikon videoklipin "Balada Jetës". Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Ergys Shahu, tekstin e kanë shkruar së bashku Kelly & Sergi Disha, ndërsa orkestrimin e përgatiti Alsked Rrenja.