>
BIOSHQIP
Biografia
Ajo është shkolluar në shkollën "Zenel Hajdini". Parapëlqente të shkruante vjersha ku i jepte mendimet dhe idetë për gjërat e shumta që i vinin nëpër mend. Ajo qe kur ishte 14 vjet filloi te shkruaj vjersha.
Ka perfunduar shkollen e mesme "Eqrem Cabej" dhe vazhdon studimet ne Kolegjin e AAB-se.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}