>
BIOSHQIP
Biografia
Ajo ka lindur dhe eshte rritur ne Gjermani. Per momentin jeton ne Frankfurt. Ka filluar qe ne moshen 7 vjece te luaj piano dhe te kendoj. Pervec kenges ajo studjon ne fakultetin e Inxhinjeris ne Frankfurt.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}