>
BIOSHQIP
Biografia
Donald Tola i njohur si Enemy eshte nje reper shume i ri Shqiptar. Ai eshte pjese e grupit Young Boyz i krijuar nga vete ai dhe shoket e tij. Enemy eshte nje nga reperat me te rinj ne kulturen e Hip Hopit dhe presim shume projekte prej tij.