>
BIOSHQIP
Biografia
Ne vitin 2000 eshte diplomuar prane Akademise se Arteve,specialiteti Aktrim.Gjate viteve 1998-2003 ka qene aktor ne kompanine teatrore"OAZ" dhe ka performuar ne pjeset teatrale:"Vita Brevis", "Nata e 12-te", "Keq e me keq", "Dashuri ne furgon".

Gjate viteve 1998-2004 ka marre pjese si aktor ne festivale te ndryshme teatrore nderkombetare si Itali, Egjipt, Maqedoni, Kosove etj.

Ne vitin 2004 ka mare pjese ne komedine e zeze 'Togeri i Inishmorit" vene ne skene nga Teatri Kombetar.

Ne vitet 2000-2006 ka punuar si pedagog i fjales artistike prane akademise se arteve, fakulteti i artit skenik.

Ne vitin 2003 ka qene As/Regjisor ne komedine "Cifti i shqyer" vene ne skene nga ompania "Oaz"

Ne vitet 2002-2004 ka qene aktor prane studio 'Jess" ne dublimin e filmave vizatimore si: Mbreti luan, Toy story 1 dhe 2, Ice age, Herkuli, Planeti i thesarit, Nemo, Mulan etj.

Nga viti 2004-2009 ka performuar ne televizionin Top Channel ne spektaklin humoristik "Portokalli" ne rolet e NINI, AVDIU, ZHAN KLOD VAN DAMME SULA.

Ne vitin 2007 ne bashkepunim me Top channel ka vene ne skene produksionin "Ditari i konkondilit"

Ne vitin 2009 ne bashkepunim me Digitalb ka vene ne skene monodramen "Mr Malousenne"

Nga viti 2009 e ne vazhdim jeton ne U.S.A dhe ne mars te vitit 2011 ka formuar kompanine e produksionit "Elvis production". Produksioni i pare i kesaj kompanie eshte komedia "Legjenda e fundit".

Në shtator të vitit 2016 Elvis Pupa udhëheq emisionin humoristik "M'fal për shprehjen". Ky ishte një nga emisionet më të ndjekura.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}