>
BIOSHQIP
Biografia
Ka studiuar në shkollën e mesme të muzikës “Prenk Jakova” në instrumentin e fagotit dhe instrument sekondar saksofon. Pjesëmarrës që në fëmijëri në aktivitete të ndryshme nga ku është vlerësuar edhe me çmime në festivale lokale në Shkodër. Aktiv ne Live ne qytete te ndryshem ne Shqiperi ku luhet muzika rock & alternative.

Fitues i çmimit të 2-të në Festivalin “Pranvera Fest”.

Në vitin 2021, merr pjesë në konkursin “Këngë moj” ku fiton çmimin e dytë.

Me 27 tetor 2021 merr pjese ne Tributen "Gent Demaliaj dhe Djemte e Detit" ne Amfiteatrin e Tiranes.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}