>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 30 Maj 2017, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Sofra E Pergjakur". Muzika e këngës u punua nga Fatmir Muja, teksti u shkrua nga Fatmir Muja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Rrahman Kryeziu. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films.

Më datë 9 Janar 2018, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Lutje Per Nanen". Muzika e këngës u punua nga Chipsi, teksti u shkrua nga Fatmir Muja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Chipsi.

Më datë 10 Qershor 2018, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Jetimi I Lumtur". Muzika e këngës u punua nga Fatmir Muja, teksti u shkrua nga Fatmir Muja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Artan Mezini.

Më datë 2 Prill 2019, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Noor Ala Noor". Orkestrimi i këngës u punua nga Rrahman Kryeziu. Produksioni audio u realizua nga Fatmir Muja.

Më datë 9 Maj 2019, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Ramazani Pa Ty". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja.

Më datë 10 Gusht 2019, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Allah". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja.

Më datë 30 Prill 2020, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Dora E Mëshirës". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania Imagine Films.

Më datë 8 Maj 2021, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Nur". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 4 Maj 2021, Egzon Ibrahimi & Liori publikojnë videoklipin "Selam". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania Imagine Films.

Më datë 20 Korrik 2021, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Sheqerkat E Bajramit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja.

Më datë 4 Prill 2022, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Ramazani I Gurbetqarit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Agon Neziri.

Më datë 8 Prill 2022, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Lutje". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Rrahman Kryeziu.

Më datë 11 Prill 2022, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Lajmetari Dhe Shigjetari". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Agon Neziri.

Më datë 27 Prill 2022, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "U Zgjova". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Agon Neziri.

Më datë 30 Dhjetor 2022, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Vula E Dashnisë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Agon Neziri. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 27 Qershor 2023, Egzon Ibrahimi publikon videoklipin "Me Fat Bajrami (Eid Mubarak)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.