>
BIOSHQIP
Biografia
Krist Kume aka DoubleK, jeton ne qytetin e Tiranes. Pavarsisht moshes dhe talentit,ai eshte nje nga "Djemte e Forte te Rruges" te cilit nuk i trembet syri.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}