>
BIOSHQIP
Biografia
Ajo ka filluar të këndojë që në moshën 5-vjeçare dhe ka marrë pjesë në disa aktivitete muzikore ku nuk është larguar pa çmime. Talenti i saj është i trashëguar në familje, ku të dy prindërit këndojnë. Pasioni i Danielës është muzika, ndërsa kur të rritet dëshiron të bëhet makeupartist ose veterinere. Këngëtarja e saj e preferuar është Vaçe Zela. Daniela në kohën e lirë i pëlqen të këndojë. Ajo është një nxënëse e shkëlqyer ajo ka 4 motra dhe 1 vëlla të vogël.

Në vitin 2018, Daniela Toçi merr pjesë në Voice Kids Albania.

Në Tetor 2018, Ardit Çuni & Daniela Toci marrin pjesë në Kënga Magjike 2018 me këngën "Qaj".
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}