>
BIOSHQIP
Biografia
CYCLONE (Rron Baraku) eshte reper dhe producent, themelues i grupit TDS (The Dark Side) dhe antar i OutRivalz Entertainment.

Në vitin 2003, Cyclone (apo Sajki) se bashku me Gent Fatalin krijuan grupin "SNF" (Sajk n'Fatal), duke u bazuar tek emri i reperit CYCLONE (ne anglisht tingllon SAJK) dhe FATAL, nofka e Gentit. Publikuan disa suksese dhe bashkpunime me repera tjere, por në vitin 2007 vendosen qe tu dedikohen karrierave te tyre si soliste.

Më datë 23 Shkurt 2013, Sajk N Fatal publikojnë videoklipin "Shqiptart E Pare N Hane", në bashkëpunim me Lyrical Son.

Më datë 13 Tetor 2013, Sajk N Fatal publikojnë videoklipin "Po Shkoj N'banke". Muzika e këngës u punua nga Mixey, teksti u shkrua nga vetë Sajk N Fatal. Videoklipi u prodhua nga Pinkmoon Creative.
DËRGOI: