>
BIOSHQIP
Biografia
Besim Buzuku apo Chipsi... Dikur si Moderator në ish Radio Kontakt, më pas vazhdoi në hapa të mëtejm në lidhje me muzikën. Fillimisht ishte si Rap arstist me disa nga këngët e tij si: Chipsi ft Blero "Ama buzen pak", Chipsi ft 2Po2 "Kush Ka thon" etj.

Më vonë filloi interesimi për produktivitet të muzikes dhe texteve. Reth 10 vite më parë filloi një lloj kursi intensiv te producenti i njohur Enis Presheva me të cilin vazhdoi bashkpunimet reth muzikës. Punoi disa këngë në atë kohë kur muzika ishte në një periudhë mjaft të vështirë pasi që kushtet ishin shumë të vështira dhe nuk kishte shumë hapësirë për producentët e rinj të muzikës. Karrierën e filloi fillimisht me Bleron me disa prej këngëve të tij të parat.Ai gjithashtu është kujdesur edhe për muzikën në filmin "Zori" 2014, një film me pjesmarrës të gjithë artistëve shqiptarë.

Disa nga hitet e tij që ja vlen të ceken janë : Chipsi ft Blero "Ama buzen", Chipsi ft 2Po2 "Kush Ka thon", Chipsi ft Hit Mc "Ngoje", Valton Krasniqi ft Chipsi "Kejt OK", Mirsa Kerqeli ft Besi (Chipsi) "Gabova", Urban Style - Mos mu shit gangsta etj.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}