>
BIOSHQIP
Biografia
C-Style është një Hip-Hop artist shqiptar. Dashuria e tij për Jezusin dhe pasioni për muzikën e frymëzuan atë të fillonte të shkruante këngë Hip-Hop me përmbajtje të bazuar në besim që nga viti 2004. Misioni i tij është të ndajë realitetin me të cilin përballet çdo ditë në jetë me këndvështrimin e një ndjekësi të Jezusit.

Më datë 7 Shkurt 2020, C-Style publikon videoklipin "Shpresë". Teksti i këngës u shkrua nga vetë C-Style.

Më datë 20 Tetor 2021, C-Style publikon videoklipin "Pranë", në bashkëpunim me Edlira Spahon. Teksti i këngës u shkrua nga vetë C-Style.

Më datë 20 Qershor 2022, C-Style publikon videoklipin "Shtegtar". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë C-Style.