>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 18 Maj 2012, Burim Aliu & Shqipe Krivenjeva publikojnë videoklipin "Si Ti I Gjej 100".

Më datë 11 Janar 2013, Burim Aliu publikon videoklipin "Me Shiko".

Më datë 5 Dhjetor 2013, Burim Aliu publikon videoklipin "Shuj Zemër". Muzika e këngës u punua nga Labinot Mezini, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga Men Media Pictures.

Në vitin 2013, Burim Aliu publikon albumin "Live 2013".

Më datë 27 Qershor 2014, Burim Aliu publikon videoklipin "Jemi Bashke".

Në vitin 2014, Burim Aliu publikon albumin "Live 2014".

Më datë 29 Maj 2015, Burim Aliu publikon videoklipin "E Kaluar".

Në vitin 2015, Burim Aliu publikon albumin "Live 2015".

Më datë 2 Dhjetor 2016, Burim Aliu publikon videoklipin "Dashnia".

Më datë 1 Dhjetor 2017, Burim Aliu publikon videoklipin "Dada Sale".

Në vitin 2018, Burim Aliu publikon albumin "Live 2018".

Më datë 19 Prill 2019, Burim Aliu publikon videoklipin "Me Gur". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 31 Janar 2020, Burim Aliu publikon videoklipin "Dasma Jote". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Sami Aliu.

Më datë 13 Maj 2022, Burim Aliu publikon videoklipin "Aj Aj". Kënga është kompozuar nga Arti Rec. Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Arti Rec.