>
BIOSHQIP
Biografia
Bomba, rap artisti nga Shkupi gjithashtu ish-antar i grupit 26 Crew. Emri dhe mbiemri i vertet eshte Fatos Sulejmani. Me hip hop merret qe nga mosha 12 vjeqare. Me pare njihej me emrin TWT.

Më datë 1 Maj 2011, Bomba publikon videoklipin "Da Big One".

Më datë 9 Maj 2013, Bomba publikon videoklipin "Rap Session", në bashkëpunim me Dado.

Më datë 4 Korrik 2013, Bomba publikon videoklipin "Kto Jon Fjal".

Më datë 14 Dhjetor 2013, Bomba publikon videoklipin "Shkupi".

Në vitin 2016, Bomba publikon albumin "Mind Diving".

Më datë 8 Shtator 2018, Bomba publikon videoklipin "E.M.". Teksti u shkrua nga vetë Bomba.