>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2018, Blond Krasniqi publikon albumin "Live 2018".

Blond Krasniqi ka njoftuar se më datë 4 Gusht 2018, do publikojë videoklipin "Simpati".

Më datë 4 Gusht 2018, Blondi publikon videoklipin "Simpati". Muzika e këngës u punua nga Zzap And Chriss.

Më datë 27 Dhjetor 2018, Blond Krasniqi publikon videoklipin "Dashuri". Produksioni audio u realizua nga Zzap And Chriss.

Më datë 16 Korrik 2019, Blondi publikon videoklipin "Yarim", në bashkëpunim me ChillMeArushen. Produksioni audio u realizua nga Zzap And Chriss.

Më datë 13 Gusht 2020, Blondi & Bubulina Krasniqi publikojnë videoklipin "Malli Per Atdheun". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Blond Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 10 Prill 2021, Bubulina & Blondi publikojnë videoklipin "Pa Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Blond Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 3 Korrik 2021, Bubulina & Blondi publikojnë videoklipin "Motra Ime". Orkestrimi i këngës u punua nga Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 1 Tetor 2021, Blondi & Bubulina Krasniqi publikojnë videoklipin "Malli". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Blond Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 22 Tetor 2021, Blondi Krasniqi publikon videoklipin "Sa Her Ke Thirr". Teksti i këngës u shkrua nga Readi, ndërsa orkestrimi u punua nga Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 29 Dhjetor 2021, Blondi & Readi publikojnë videoklipin "Xhani". Muzika e këngës u punua nga Blond Krasniqi, teksti u shkrua nga Blond Krasniqi & Readi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 23 Mars 2022, Blondi publikon videoklipin "A Je Normal". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Blond Krasniqi & Albos, tekstin e shkroi vetë Blond Krasniqi, teksa për arranzhimin u kujdes Ermal Krasniqi.

Më datë 8 Korrik 2022, Blondi & Bubulina Krasniqi publikojnë videoklipin "Shqiptare". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Blond Krasniqi, teksa për arranzhimin u kujdes Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 22 Shtator 2022, Blondi & Albos publikojnë videoklipin "S'e Meritova".

Më datë 4 Nëntor 2022, Blondi Krasniqi publikon videoklipin "Me Dashni S'jam Kerka". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Blondi Krasniqi, teksa për arranzhimin u kujdes Ermal Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 20 Janar 2023, Bubulina & Blondi Krasniqi publikojnë videoklipin "Faji".

Më datë 17 Shkurt 2023, Bubulina & Blondi publikojnë videoklipin "T'fala Shqipe". Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 26 Maj 2023, Blondi & Bubulina publikojnë videoklipin "Oj Shoqni".

Më datë 13 Korrik 2023, Bubulina & Blondi Krasniqi publikojnë videoklipin "Vula E Dashnisë". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Blondi Krasniqi & Rilind Alimani kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 6 Tetor 2023, Blondi Krasniqi publikon videoklipin "Ta Kan Inati". Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Blondi Krasniqi, ndërsa orkestrimin e kanë punuar bashkë Blerim Haziri & Blondi Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga Dream Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Blerim Haziri.

Më datë 27 Tetor 2023, Bubulina & Blondi Krasniqi publikojnë videoklipin "Vet Ti, Vet Un". Teksti i këngës u përgatit nga Blondi Krasniqi, teksa për arranzhimin u kujdes Blerim Haziri. Videoklipi u prodhua nga Dream Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Blerim Haziri.

Më datë 28 Nëntor 2023, Blondi & Bubulina publikojnë videoklipin "Kosovë Shqipni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Blondi Krasniqi, teksa për arranzhimin u kujdes Blerim Haziri. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 5 Prill 2024, Blondi & Bubulina publikojnë videoklipin "Motër E Vlla".
DËRGOI: