>
BIOSHQIP
Biografia
Flamur Rukovci jeton dhe vepron ne Gjilan ose me sakte ne lagjen "Qenar Qeshme", e cila ndryshe njihet si nje lagje ku eshte jeta "Underground". Ben pjese ne nje grup reperash "EKIPA E ZEZ" ku ne pergjithesi kendojne rap underground. Blleki kendon muzike rap te ashper underground, ku tregon ne pergjithesi jeten e shumices se rinise qe e kalojne ne stilin "Gangsta". Punon pa u ndalur dhe padyshim qe se shpejti do te njihet edhe me shume dhe mendohet se do te jete e ardhmja e repit Shqiptar.

Më datë 21 Qershor 2017, Blleki publikon videoklipin "Plaqka".

Më datë 12 Gusht 2017, Moss & Bllek publikojnë videoklipin "Ziekipa".

Më datë 17 Shtator 2017, Blleki publikon videoklipin "1Milion", beat-in dhe tekstin e së cilës i ka realizuar vet. Kënga është publikuar në YouTbe edhe me klip, për të cilin janë kujdesur Deap Production. Që në momentet e para të lansimit, kënga ka arritur të pëlqehet dhe komentet e fansave ka qenë më se pozitive.

Më datë 20 Prill 2018, Blleki publikon videoklipin "Shawty". Muzika e këngës u punua nga Strike Beatz, teksti u shkrua nga vetë Blleki, ndërsa për orkestrimin u kujdes K-Master. Videoklipi u prodhua nga Pinkmoon Creative.

Më datë 11 Maj 2018, Lyrical Son, Blleki, Mc Kresha publikojnë videoklipin "Rruga Nclub", e cila arriti mbi 2 milion shikime ne YouTube.

Më datë 24 Korrik 2018, Blleki publikon videoklipin "Shoki".

Më datë 17 Gusht 2018, Blleki publikon videoklipin "Pele".

Më datë 7 Nëntor 2018, Blleki publikon videoklipin "Ju Veq Po Shitni", ku morën pjesë Yutuberat më të njohur në të gjithë Kosovën me videot e tyre plot humor. Ata ishin: Blondin dhe Besart, Limani (vëllezër), Herolindi, Premtimi, Taulant Hoxha dhe Niredin (trenjerka).

Në vitin 2018, Blleki publikon albumin "Blleklist".

Më datë 14 Gusht 2019, Blleki publikon videoklipin "Mafi". Teksti i këngës u shkrua nga Blleki.

Më datë 7 Tetor 2019, Lluni & Blleki publikojnë videoklipin "Termet". Teksti i këngës u shkrua nga Blleki & Lluni. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 1 Nëntor 2019, Blleki, Mc Kresha & Luar publikojnë videoklipin "Thug Life". Muzika e këngës u punua nga K-Master, ndërsa teksti u shkrua nga Mc Kresha, Blleki & Luar. Videoklipi u prodhua nga kompania Pinkmoon Creative.

Më datë 1 Qershor 2020, Blleki publikon videoklipin "Hennessy". Produksioni audio u realizua nga Strike Beatz & K-Master.

Më datë 20 Korrik 2020, Blleki, Lluni, Semiautomatik & Erno publikojnë videoklipin "FYIA". Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 8 Gusht 2020, Blleki & Erno publikojnë videoklipin "Sahara".

Më datë 27 Shtator 2020, Blleki publikon videoklipin "Mbidozë", në bashkëpunim me Fifin. Muzika e këngës u punua nga Filloreta Raçi (Fifi) & K-Master, ndërsa teksti u shkrua nga Filloreta Raçi (Fifi) & Blleki. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 3 Maj 2021, Blleki publikon videoklipin "Maska". Teksti i këngës u shkrua nga Blleki, ndërsa orkestrimi u punua nga RZON & PllumB. Produksioni audio u realizua nga RZON.

Më datë 22 Korrik 2021, Blleki publikon videoklipin "Kujt Pi Kerset". Teksti i këngës u shkrua nga Blleki, ndërsa orkestrimi u punua nga RZON & PllumB. Produksioni audio u realizua nga RZON.

Më datë 12 Gusht 2021, Blleki & Dj Kont publikojnë videoklipin "E Din".

Më datë 19 Nëntor 2021, Blleki publikon videoklipin "Malina". Teksti i këngës u shkrua nga Blleki. Produksioni audio u realizua nga RZON.

Më datë 30 Mars 2022, Blleki publikon videoklipin "Peru".

Më datë 3 Maj 2022, 2Ton & Blleki publikojnë videoklipin "Angel". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim 2Ton & Blleki.

Më datë 22 Qershor 2022, Blleki publikon videoklipin "Qysh Ma Ke Bo". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Blleki.

Më datë 2 Gusht 2022, Blleki & Festim publikojnë videoklipin "Shih Shih". Teksti i këngës është shkruar në bashkëpunim nga Blleki & Festim, teksa për arranzhimin u kujdes vetë Blleki.

Më datë 18 Shtator 2022, Blleki publikon videoklipin "Ekipa". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Blleki, teksa për arranzhimin u kujdes PllumB.

Më datë 29 Tetor 2022, Blleki publikon videoklipin "Çdo Dit". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Blleki. Produksioni audio u realizua nga vetë Blleki.

Më datë 20 Dhjetor 2022, Blleki publikon videoklipin "A Thu". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Blleki, teksa për arranzhimin u kujdes Mixey. Videoklipi u prodhua nga Kotorri, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mixey.

Më datë 26 Shkurt 2023, Blleki publikon videoklipin "Shkoj". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Blleki. Videoklipi u prodhua nga Kotorri, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Blleki.

Më datë 15 Prill 2023, Blleki & Festim publikojnë videoklipin "Kurr Mo". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Blleki & Festim, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Erno. Videoklipi u prodhua nga Kotorri, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Blleki.

Më datë 30 Maj 2023, 2Ton, Blleki & Festim publikojnë videoklipin "Problema". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku 2Ton, Blleki & Festim kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga BUG Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Dardd.

Në vitin 2023, Blleki publikon albumin "Avatar Ep".

Më datë 14 Dhjetor 2023, Blleki & Dj Kont publikojnë videoklipin "Kush Te Ndau Prej Meje". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Blleki. Videoklipi u prodhua nga Kotorri, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Blleki.

Më datë 6 Janar 2024, Nasty D & Blleki publikojnë videoklipin "Dashni Me Rrena". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Nasty D & Blleki, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes DorantBeats.

Më datë 11 Prill 2024, Blleki publikon videoklipin "Sot E Pash". Muzika e këngës u punua nga BigDeal Records, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Blleki. Videoklipi u prodhua nga Kotorri, ndërsa produksioni audio u realizua nga BigDeal Records.
DËRGOI: