>
BIOSHQIP
Biografia
Grupi Muzikor BITONIA u formua më 25 mars 2005, fillimisht nga vellezerit Idrizi dhe më pas nga anetaret e tjerë. Qe nga ajo kohë BITONIA vazhdon të jetë një faktor kyq dhe shumë i rëndësishëm në kulturen tone në përgjithësi. Grupi BITONIA në thellesine e sajë bartë me vete: vlera rtistike, qasje të mirefilltë komerciale, humanitet dhe dashuri për këngën e bukur shqiptare. Grupi Bitonia vazhdon te jete nje nga shembujt me te mire te kohes se si duhet te punohet dhe menagjohet puna ne grup.
info: +377 45 661 772 / +377 44 230 872

Anëtarët e grupit:
Solistet - Burim Demiri & Armend Idrizi
Klaviatur - Elehami Idrizi,
Klarinet - Florion Thaqi,
Bateri - Afrim Idrizi,
Harmonike - Gezim Mehmeti.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}