>
BIOSHQIP
Biografia
Në Nëntor 2006, Besiana Kertusha merr pjesë në Kënga Magjike 2006 me këngën "Imazhi".

Më datë 16 Dhjetor 2011, Besiana Kertusha publikon videoklipin "Nga Fillimi".

Më datë 11 Qershor 2013, Besiana Kertusha publikon videoklipin "Zoti Shpis Mirse Te Gjeta".

Më datë 9 Gusht 2014, Besiana Kertusha publikon videoklipin "Je Mengjesi Im". Me këtë këngë, Besiana Kertusha merr pjesë në Shkodra Fest 1 në vitin 2014.

Më datë 20 Janar 2015, Besiana Kertusha publikon videoklipin "Hap Zemren".

Më datë 26 Korrik 2017, Besjana Kertusha publikon videoklipin "S'ma Ni".

Më datë 12 Prill 2019, Besiana Kertusha publikon videoklipin "Bosh". Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Gezim Mneri.

Më datë 25 Dhjetor 2022, Besjana Kertusha publikon videoklipin "Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Gramoz Kozeli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.