>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2001, Besart Berisha publikon albumin "Kamë Një Harmonikë".

Në Qershor 2005, Besart Berisha merr pjesë në PoliFest 2005 me këngën "Nuk Bej Mekate".

Më datë 17 Dhjetor 2015, Besart Berisha publikon videoklipin "Nostalgji".

Më datë 23 Maj 2016, Besart Berisha publikon videoklipin "Shko".

Më datë 18 Maj 2017, Besart Berisha & Elira Shala publikojnë videoklipin "Ta Fali Zemrën".

Më datë 8 Dhjetor 2019, Besart Berisha publikon videoklipin "Nuk Dua".

Më datë 26 Shkurt 2022, Besart Berisha publikon videoklipin "Po Vdes Me T’Pa".

Më datë 27 Prill 2023, Besart Berisha publikon videoklipin "Për Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Artan Mezini (Arti Rec).

Më datë 10 Shkurt 2024, Besart Berisha publikon videoklipin "Ama Një Arsye". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Edon Sejdiu.