>
BIOSHQIP
Evente
Më datë 12 Nëntor 2012, Beni Baksi & Shemi Iliret publikojnë videoklipin "Sa E Sa Vite".

Në vitin 2012, Beni Baksi publikon albumin "Live 2012".

Më datë 3 Prill 2014, Iliret publikon videoklipin "Jeta Në Gurbet", në bashkëpunim me Beni Baksi.

Më datë 21 Qershor 2016, Beni Baksi publikon videoklipin "Jeta Ime".

Më datë 29 Shtator 2017, Beni Baksi publikon videoklipin "Mekatë".

Më datë 19 Qershor 2018, Beni Baksi & Rina Ramadani publikojnë videoklipin "Zemra Zemres".

Më datë 19 Korrik 2018, Beni Baksi publikon videoklipin "Sot". Muzika e këngës u punua nga vetë Beni Baksi.

Më datë 20 Nëntor 2018, Beni Baksi publikon videoklipin "Ditari Im". Muzika e këngës u punua nga vetë Beni Baksi, teksti u shkrua nga vetë Beni Baksi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Beni Baksi.

Më datë 19 Prill 2019, Beni Baksi publikon videoklipin "Ta Fala".

Më datë 19 Korrik 2019, Beni Baksi publikon videoklipin "Me Zemer". Muzika e këngës u punua nga Beni Baksi, teksti u shkrua nga Besim Bunjaku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Beni Baksi. Videoklipi u prodhua nga kompania Blerdi Manushi.

Më datë 9 Gusht 2019, Beni Baksi publikon videoklipin "Kalaja E Ulqinit (Remake)".

Më datë 7 Mars 2020, Beni Baksi publikon videoklipin "Pranoje".

Më datë 16 Maj 2020, Ymer Bajrami & Beni Baksi publikojnë videoklipin "Çou Rexho". Orkestrimi i këngës u punua nga Beni Baksi.

Më datë 9 Korrik 2021, Beni Baksi publikon videoklipin "Melisa". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Beni Baksi. Videoklipi u prodhua nga kompania Labia.

Më datë 2 Korrik 2022, Beni Baksi publikon videoklipin "Dasma Ka Nis".