>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 2 Maj 2008, Bekim Dehari & Sefaja publikojnë videoklipin "Une Dhe Ti".

Në vitin 2009, Bekim Deari publikon albumin "Unë Dhe Ti".

Në vitin 2009, Bekim Deari publikon albumin "Sot Dasma Fillon".

Më datë 18 Korrik 2011, Bekim Deari publikon videoklipin "Ti Pa Zemer".

Më datë 31 Tetor 2012, Bekim Deari publikon videoklipin "Potpuri Me Defa".

Më datë 27 Qershor 2014, Bekim Dehari & Sefaja publikojnë videoklipin "Potpuri 2014".

Në vitin 2014, Bekim Deari publikon albumin "Gabimisht".

Në vitin 2016, Bekim Dehari & Sefaja publikojnë albumin "100% Live".

Më datë 31 Maj 2017, Adem Ramadani publikojnë videoklipin "Allahu Ekber Kebira", në bashkëpunim me Adnan Daci, Bekim Dehari & Ylber Aliu.

Më datë 3 Korrik 2017, Bekim Dehari publikon videoklipin "Knaqu Dashnija Jem".

Më datë 4 Shkurt 2021, Bekim Dehari publikon videoklipin "Shoferat Djemt E Ri".