>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2009, Bajram Gigolli publikon albumin "Ah Moj Tradhetare".

Në vitin 2010, Bajram Gigolli publikon albumin "Nuse Për Vëlla".

Në vitin 2012, Bajram Gigolli publikon albumin "Këngë Dasmash"

Në vitin 2014, Bajram Gigolli publikon albumin "Nisi Kenga, Nisi Shyhreti"

Në vitin 2015, Bajram Gigolli publikon albumin "Live 2015"

Më datë 7 Qershor 2016, Bajram Gigolli publikon videoklipin "Hasi Jone".

Në vitin 2016, Bajram Gigolli publikon albumin "Live 2016"

Më datë 16 Qershor 2017, Bajram Gigolli & Lul Vushtria publikojnë videoklipin "Zjarr Sonte".

Në vitin 2017, Bajram Gigolli publikon albumin "Live 2017"

Më datë 26 Korrik 2018, Bajram Gigolli publikon videoklipin "Zemrush".

Në vitin 2018, Bajram Gigolli publikon albumin "Live 2018".

Në vitin 2019, Bajram Gigolli & Trio Band publikojnë albumin "Live 2019".

Më datë 7 Gusht 2020, Bajram Gigolli & Lul Vushtria publikojnë videoklipin "Prej Gurbeti".

Më datë 18 Prill 2022, Bajram Gigolli publikon videoklipin "Sali Çekaj".

Më datë 30 Prill 2022, Bajram Gigolli publikon videoklipin "Hasi Jon".

Më datë 2 Maj 2023, Gold AG publikon videoklipin "Hasjan", në bashkëpunim me Bajram Gigollin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Gold AG, teksa për arranzhimin u kujdes Alban Furtuna. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.