>
BIOSHQIP
Biografia
Ai ka studiuar per piano qe ne moshe te vogel dhe iu ngjit skenes shqiptare per here te pare ne vitin 2006.
DËRGOI:

Evente
Në Nëntor 2006, Gilan G merr pjesë në Kënga Magjike 2006 me këngën "Me Eks", në bashkëpunim me B2N.

Në Shtator 2007, Gilan G merr pjesë në Mikrofoni I Artë 2007 me këngën "Ola", në bashkëpunim me B2N.

Në Nëntor 2007, Gilan G merr pjesë në Kënga Magjike 2007 me këngën "Wow", në bashkëpunim me B2N.

Në Nëntor 2008, B2N merr pjesë në Kënga Magjike 2008 me këngën "Si Cunami".

Në Maj 2009, B2N merr pjesë në Top Fest 6 me këngën "Perfeksion", në bashkëpunim me Money Gang.

Në Nëntor 2009, B2N merr pjesë në Kënga Magjike 2009 me këngën "Reklama".

Më datë 15 Janar 2011, Ernis Çili publikojnë videoklipin "Ti Me Fal", në bashkëpunim me Miri & B2N.

Në Qershor 2011, B2N merr pjesë në Top Fest 8 me këngën "E Pamundur".

Në Maj 2013, B2N merr pjesë në Top Fest 10 me këngën "Melodi".

Më datë 16 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "A Te Kujtohem Un".

Më datë 16 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "Shum Larg".

Më datë 16 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "Te Kam Xhan".

Më datë 18 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "Une, Ti, Ne".

Më datë 20 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "Blu".

Më datë 21 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "Te Dua Pa Fund".

Më datë 25 Shtator 2013, B2N publikon videoklipin "Number One", në bashkëpunim me Stresi, Stine, APG & Gilan-G.

Në vitin 2013, B2N publikon albumin "B2n".

Në Maj 2014, B2N merr pjesë në Top Fest 11 me këngën "Kalle Zemer".

Më datë 6 Mars 2014, England publikon videoklipin "2 Metra Nen Toke", në bashkëpunim me B2N.

Më datë 7 Gusht 2014, B2N & Oreta publikojnë videoklipin "Te Dua".

Më datë 4 Nëntor 2014, B2N publikon videoklipin "Nuse", në bashkëpunim me Best T.

Në Nëntor 2014, B2N merr pjesë në Kënga Magjike 2014 me këngën "Ai Djali".

Më datë 4 Dhjetor 2014, B2N & Oreta publikojnë videoklipin "I Like It".

Më datë 16 Dhjetor 2014, B2N publikon videoklipin "Ne Dashuri".

Më datë 13 Shkurt 2015, B2N publikon videoklipin "Nuse 2", në bashkëpunim me Albana Qato.

Në Shtator 2015, B2N & Oreta marrin pjesë në Kënga Magjike 2015 me këngën "Don Zhuan".

Më datë 5 Dhjetor 2015, B2N & Ardita publikojnë videoklipin "Kjo Jete". Muzika e këngës u punua nga B2N, teksti u shkrua nga B2N.

Më datë 4 Gusht 2016, Defri Dervishi publikon videoklipin "Per Pushime", në bashkëpunim me B2N.

Më datë 6 Shtator 2016, Defri & B2N publikojnë videoklipin "Ke Me Met Beqare". Muzika e këngës u punua nga B2N, teksti u shkrua nga B2N. Videoklipi u prodhua nga Swart Production.

Më datë 2 Tetor 2016, B2N publikon videoklipin "Te Dua Shqiperi".

Në Shtator 2016, B2N merr pjesë në Kënga Magjike 2016 me këngën "A M'don Hala".

Më datë 29 Gusht 2017, B2N publikon videoklipin "Ti Vdes Per Mu".

Më datë 9 Shtator 2017, B2N publikon videoklipin "S'Te Kam Harru".

Më datë 17 Nëntor 2017, B2N publikon videoklipin "Ne Zemer", në bashkëpunim me Marsela. Muzika e këngës u punua nga vetë B2N, teksti u shkrua nga vetë B2N.

Në vitin 2017, B2n publikon albumin "Love And Hate".

Më datë 12 Shkurt 2018, B2N publikon videoklipin "Dashni". Muzika e këngës dhe teksti u shkruan nga vetë B2N.

Më datë 30 Qershor 2018, B2N & Niko publikojnë videoklipin "Po Festoj Se Jena Nda". Muzika e këngës dhe teksti u shkruan nga B2N.

Më datë 5 Korrik 2018, B2N publikon videoklipin "Dashuri Dhe Trendafila". Muzika e këngës u punua nga vetë B2N, teksti u shkrua nga vetë B2N.

Më datë 31 Dhjetor 2018, B2N publikon videoklipin "Sms" dhe është kujdesur vetë për muzikën dhe tekstin e këngës.

Më datë 5 Shkurt 2019, B2N & Elona Sinani publikojnë videoklipin "Shen Valentin" dhe është kujdesur vetë për muzikën dhe tekstin e këngës.

Më datë 9 Mars 2019, B2N publikon videoklipin "Vipat E Bllokut".

Më datë 21 Mars 2019, B2N & Labinot Rexha publikojnë videoklipin "Çfare Zemre Paske Pas". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 25 Prill 2019, B2N publikon videoklipin "Qika Nga Kosova".

Më datë 21 Maj 2019, B2N publikon videoklipin "Kthehu", në bashkëpunim me Bertin.

Më datë 26 Qershor 2019, B2N publikon videoklipin "Nuse 3", në bashkëpunim me Dorisa Pacollin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 31 Korrik 2019, B2N & Mergim Mjeku publikojnë videoklipin "Vajzat E Fshatit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 16 Gusht 2019, B2N & Adelajda publikojnë videoklipin "Zemra". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 13 Tetor 2019, B2N & Niko publikojnë videoklipin "Cocca Ina". Muzika e këngës u punua nga B2N, ndërsa teksti u shkrua nga Niko Dervishi & B2N.

Më datë 8 Nëntor 2019, B2N & Paulo publikojnë videoklipin "Fund".

Më datë 13 Nëntor 2019, B2N publikon videoklipin "Vlla". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 20 Dhjetor 2019, B2N & Arian Gjoka publikojnë videoklipin "Shero (Cuc Mirdite)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 27 Prill 2020, B2N & Skendo publikojnë videoklipin "Habibi". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 26 Qershor 2020, B2N & Megan publikojnë videoklipin "Marsida".

Më datë 16 Korrik 2020, B2N & Albert Kola publikojnë videoklipin "Shota (Çik Tropoje)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 2 Gusht 2020, B2N & Enjela publikojnë videoklipin "Moj E Mira". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 9 Shtator 2020, B2N & Francesca Muha publikojnë videoklipin "Pa Mua". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 25 Nëntor 2020, B2N publikon videoklipin "Tango Dashurie". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 1 Dhjetor 2020, B2N publikon videoklipin "Me Thane Se Je Martuar". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 19 Janar 2021, B2N & Bruna publikojnë videoklipin "Vajza Pa Martue". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 16 Shkurt 2021, B2N & Eralda Jashari publikojnë videoklipin "Shqipet Neper Bote". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 7 Qershor 2021, B2N & Mandi publikojnë videoklipin "Isabella". Teksti i këngës u shkrua nga B2N & Mandi, ndërsa orkestrimi u punua nga B2N. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 3 Korrik 2021, B2N & Lilly Prince publikojnë videoklipin "Cioccolata". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 16 Korrik 2021, Marsel & B2N publikojnë videoklipin "Kqyrni Shoqe".

Më datë 11 Gusht 2021, B2N & Emanuel Asllani publikojnë videoklipin "Krenar". Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim B2N & Emanuel Asllani.

Më datë 22 Dhjetor 2021, B2N & Emanuel Asllani publikojnë videoklipin "Mercedes X Pandemia". Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim B2N & Emanuel Asllani.

Më datë 22 Prill 2022, Emanuel Asllani & B2N publikojnë videoklipin "Spakatura". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Emanuel Asllani & B2N.

Më datë 13 Maj 2022, B2N publikon videoklipin "Lum E Lum", në bashkëpunim me Xhilda Demaj & Emanuel Asllanin. Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim B2N & Emanuel Asllani.

Më datë 17 Qershor 2022, B2N publikon videoklipin "Per Gjah", në bashkëpunim me Albana Qato & Emanuel Asllanin. Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim B2N & Emanuel Asllani.

Më datë 25 Korrik 2022, B2N & Bbelva publikojnë videoklipin "Du Me Pi". Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.

Më datë 31 Korrik 2022, B2N & Emanuel Asllani publikojnë videoklipin "Gyp Gyp", në bashkëpunim me Ngop. Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.

Më datë 31 Dhjetor 2022, B2N & Brajan Rryta publikojnë videoklipin "Cuni & Goca". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.

Më datë 28 Janar 2023, B2N & Albana Qato publikojnë videoklipin "Vlla E Moter". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.

Më datë 21 Shkurt 2023, B2N publikon videoklipin "E Burgosur Ne Zemren Time". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.

Më datë 9 Mars 2023, B2N & Jona Vrioni publikojnë videoklipin "Capacule". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.

Më datë 10 Korrik 2023, B2N & Albana Qato publikojnë videoklipin "Ike Zemer". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.

Më datë 17 Nëntor 2023, B2N publikon videoklipin "Shqipëri E Madhe". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.

Më datë 13 Dhjetor 2023, B2N & Emanuel Asllani publikojnë videoklipin "Flasin". Muzika e këngës është shkruar nga vetë B2N, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim B2N & Emanuel Asllani.

Më datë 19 Shkurt 2024, B2N publikon videoklipin "2 Të Çmendur", në bashkëpunim me Megan. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë B2N.