>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 2 Qershor 2019, Aurora Baku publikon videoklipin "Kjo Zemer".

Më datë 10 Shtator 2019, Aurora Baku publikon videoklipin "Hajde Hajde". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, teksti u shkrua nga Naldi (Ronaldo Shtylla) & Aurora Baku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Sardi Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 5 Janar 2020, Aurora Baku publikon videoklipin "Loku Im". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Sajmo. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 4 Gusht 2021, Aurora Baku & Artur Yzeiri publikojnë videoklipin "Potpuri 2021".

Më datë 6 Dhjetor 2021, Aurora Baku publikon videoklipin "Hiqe Menq", në bashkëpunim me Xemi Hasramën. Muzika e këngës u punua nga Alban Arifi, teksti u shkrua nga Aurora Baku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Arifi.

Më datë 21 Shtator 2022, Aurora Baku publikon videoklipin "Chanel", në bashkëpunim me Fatmir Dajën.

Më datë 17 Qershor 2023, Aurora Baku publikon videoklipin "Fajet", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.