>
BIOSHQIP
Biografia
Grupi Aurora është formuar në vitin 2002 me inciativën e disa djelmoshave shumë ambicioz. Grupi përbëhehej nga 4 anëtarë: Nazmi Sfishta, Alban Mehmeti, Ylli Valla dhe Ylli Zajmi. Si themelues i grupit njihet Nazi (Nazmi Sfishta) i cili ka qenë një muzikant më me përvojë nga shokët e tij. Zhanri i muzikës së grupit Aurora është Pop R&B. Tani anetaret e grupi jane vetem 2: Nazi dhe Ylli.
DËRGOI:
Evente
Në Qershor 2003, Aurora marrin pjesë në VFM 2003 me këngën "Enderra E Lotit".

Në Nëntor 2003, Aurora marrin pjesë në Kënga Magjike 2003 me këngën "Pa Ty".

Në Nëntor 2003, Aurora marrin pjesë në Kënga Magjike 2003 me këngën "Te Urrej".

Në Maj 2004, Aurora marrin pjesë në Top Fest 1 me këngën "Larg Je Ti".

Në Shtator 2004, Aurora marrin pjesë në Mikrofoni I Artë 2004 me këngën "D.I".

Në Janar 2005, Aurora marrin pjesë në Kënga Magjike 2004 me këngën "Ti".

Në Prill 2005, Aurora marrin pjesë në Top Fest 2 me këngën "Pse".

Në Nëntor 2005, Aurora marrin pjesë në Kënga Magjike 2005 me këngën "Le-Le Kaçurrele".

Në Prill 2006, Aurora marrin pjesë në Top Fest 3 me këngën "Lady".

Më datë 3 Dhjetor 2008, Aurora publikojnë videoklipin "Universal".

Në Dhjetor 2009, Aurora marrin pjesë në Zhurma Show 2009 me këngën "Aurora Bomm 11".

Në Dhjetor 2010, Aurora marrin pjesë në Zhurma Show 2010 me këngën "Dikur".

Më datë 5 Qershor 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Mihane".

Më datë 7 Shtator 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Gezuar Pavarsia".

Më datë 7 Shtator 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Pizza Donna".

Më datë 7 Shtator 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Prishtina".

Më datë 25 Shtator 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Mia Aferdita", në bashkëpunim me Aferdita Pllana.

Më datë 25 Shtator 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Amaneti".

Më datë 4 Tetor 2012, Aurora publikojnë videoklipin "Engjulli Im".

Më datë 14 Shkurt 2013, Aurora publikojnë videoklipin "Pyetëm Mua".

Më datë 20 Maj 2013, Aurora publikojnë videoklipin "Fore".

Më datë 2 Tetor 2013, Aurora publikojnë videoklipin "Jetimi". Muzika e këngës u punua nga vetë Aurora, teksti u shkrua nga vetë Aurora, ndërsa për orkestrimin u kujdes Dj Cimi. Videoklipi u prodhua nga Men Media Pictures.

Më datë 5 Shkurt 2014, Aurora publikojnë videoklipin "Meli".

Më datë 1 Prill 2014, Aurora publikojnë videoklipin "Me Lendoi". Videoklipi u prodhua nga Men Media Pictures. Me këtë këngë, Aurora marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 13 në vitin 2014.

Më datë 16 Qershor 2014, Aurora publikojnë videoklipin "Qaj Hyrije".

Në Dhjetor 2014, Aurora marrin pjesë në Festivali i 53-të Në RTSH me këngën "Maria".