>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 18 Korrik 2016, Arta Kabashi publikon videoklipin "Sins". Me këtë këngë, Arta Kabashi merr pjesë në Zhurma Show 2016 në vitin 2016.

Më datë 7 Nëntor 2016, Arta Kabashi publikon videoklipin "Let's Play".

Më datë 17 Shtator 2017, Arta Kabashi publikon videoklipin "Pancakes In Paris".

Më datë 14 Shkurt 2018, Arta Kabashi publikon videoklipin "Përjetësi".

Më datë 27 Shtator 2018, Arta Kabashi publikon videoklipin "Hadid". Teksti u shkrua nga vetë Arta Kabashi.

Më datë 15 Mars 2019, Arta Kabashi publikon videoklipin "A M'don?". Teksti i këngës u shkrua nga Arta Kabashi. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 9 Korrik 2019, Berato publikon videoklipin "Papa", në bashkëpunim me Ana Kabashi & Arta Kabashin. Teksti i këngës u shkrua nga Berato & Ana Kabashi. Produksioni audio u realizua nga Dj Cekic.

Më datë 2 Prill 2021, Arta publikon videoklipin "Maje". Muzika e këngës u punua nga Mixey. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mixey.

Më datë 23 Maj 2022, Arta Kabashi publikon videoklipin "Interes". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ghulo. Produksioni audio u realizua nga Granit Gashi & Dardan Osmanollaj.

Më datë 16 Mars 2023, Ana & Arta Kabashi publikojnë videoklipin "T'du Hala". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Ana Kabashi & Arta Kabashi, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes BledBeats. Videoklipi u prodhua nga Smartmotion Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga BledBeats.

Më datë 28 Nëntor 2023, Ana & Arta Kabashi publikojnë videoklipin "Jena Shqipe". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Ana Kabashi & Arta Kabashi kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Arta Kabashi ka njoftuar se do publikojë së shpejti videoklipin "Babo Babo".

Më datë 23 Mars 2024, Arta Kabashi & Romeo Veshaj publikojnë videoklipin "Falëm". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Arta Kabashi, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim Arta Kabashi & Romeo Veshaj. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.