>
BIOSHQIP
Biografia
Arta Bajrami Sekiraqa u rrit në një familje prej katër antarësh që ushqeheshin me muzikë. Babai i saj, tashme i ndjere, Zejnullah Bajrami ishte nje rapsod i njohur. Vëllai i Artes, Artani qe njihet si Don Arbas është një kompozitor dhe producent i talentuar i muzikës shqiptare. Nga kjo familje e vetmja ishte nëna e Artes pa një sfond muzikor. Arta martohet me Jimm-in nga Gjermania ne vitin 2009 dhe kanë një vajzë që quhet Viktoria. Arta është e njohur si mbretëresha shqiptare e R&B. Kjo është për shkak se ishte këngëtarja e parë qe i është futur zhanrit të muzikës R&B. Ajo ka fituar çmime në konkurset e ndryshme të muzikës shqiptare. Arta korri një sukses të madh dhe stolisi jetën e saj me plot njerëz rreth vetes, me publikun e saj që e përkrah në çdo hap të karrierës dhe ajo i kënaq me hite të njëpasnjëshme.

Karriera e Arta Bajramit është e mbushur me melodi që trazojnë shpirtin dhe tekste që rezonojnë me pjesët më të thella të qenies sonë. Nga fillimet e përulura deri te vlerësimi shqipfolës , Arta Bajrami ka përshkuar kulmet dhe uljet e jetës, duke përdorur çdo përvojë si frymëzim për artin e saj. Nëpërmjet triumfeve dhe sprovave, ajo ka qëndruar e palëkundur në përkushtimin e saj ndaj muzikës, duke endur histori që i bëjnë jehonë përvojës njerëzore.

EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}