>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 30 Dhjetor 2022, Emin & Argjend Aliu publikojnë videoklipin "Nanë Faleminderit". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga vetë Emin Aliu, ndërsa teksti u shkrua nga Sami Aliu. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.