>
BIOSHQIP
Biografia
Këngëtari nga Maqedonia, Ardit Bexheti këndon që nga viti 2005.

Më datë 7 Dhjetor 2009, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Pa Dashuri".

Më datë 19 Shtator 2011, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Falma Ti Zemrën".

Më datë 7 Maj 2012, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Provokime Jete".

Më datë 16 Maj 2012, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Thuaj Po".

Më datë 7 Nëntor 2012, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Xhamadani".

Më datë 25 Maj 2014, Albana Mesuli & Ardit Bexheti publikojnë videoklipin "Je Pikë Në Zemër". Muzika e këngës u punua nga Naim Qukiqi, Eroll Dogani, teksti u shkrua nga Avni Qahili. Me këtë këngë, Albana Mesuli & Ardit Bexheti marrin pjesë në Celësi Muzikor 8 në vitin 2014.

Më datë 28 Tetor 2014, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Kur U Ktheva Prej Gurbeti".

Më datë 29 Tetor 2014, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Sonte Ti Po Behesh Nuse".

Më datë 30 Tetor 2014, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Serenata Korcare".

Më datë 3 Maj 2015, Ardit Bexheti & Vlora Bajrami publikojnë videoklipin "Haram Të Qoftë Dashnia".

Më datë 1 Dhjetor 2015, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Ai Shikim", në bashkëpunim me Leonora Poloska.

Më datë 27 Prill 2017, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Vjen Kjo Dite".

Më datë 7 Mars 2020, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Na Çeli Prap Thana".

Më datë 10 Korrik 2022, Ardit Bexheti publikon videoklipin "Gruja Komandant". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Adis Ismaili, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Ardit Bexheti. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Në vitin 2023, Ardit Bexheti publikon albumin "Live 2023".