>
BIOSHQIP
Biografia
Në Maj 2007, Ani Myzeqarja merr pjesë në Top Fest 4 me këngën "Vetem...".

Në vitin 2010, Ani Myzeqarja publikon albumin "Cupat E Myzeqese"

Më datë 27 Shtator 2011, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Va Moj Valle Mos Mbaro".

Më datë 30 Korrik 2013, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "O Divjake E Bukur".

Në Nëntor 2013, Ani Myzeqarja merr pjesë në Musical-Fest 2013 me këngën "Jo Jo S'bej Shaka".

Më datë 30 Dhjetor 2016, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Arome Jugu".

Më datë 6 Dhjetor 2017, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Kotelja Ime".

Më datë 7 Dhjetor 2018, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Qejfliu Djema Qejfliu".

Më datë 19 Korrik 2019, Ani Myzeqarja & Marjol Rrapaj publikojnë videoklipin "Fiksimi Im Je Ti".

Më datë 2 Nëntor 2019, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Perla E Myzeqese (Kolazh)". Teksti i këngës u shkrua nga Ani Myzeqarja, ndërsa orkestrimi u punua nga Rino Boci.

Më datë 21 Dhjetor 2019, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Gezuar Vitin E Ri". Muzika e këngës u punua nga Rino Boci, teksti u shkrua nga Ani Myzeqarja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Rino Boci.

Më datë 8 Korrik 2020, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "E Vendosa, Do Te Marr". Muzika e këngës u punua nga Ani Myzeqarja & Rino Boci, ndërsa teksti u shkrua nga Ani Myzeqarja.

Më datë 22 Janar 2021, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Molle E Kuqe". Muzika e këngës u punua nga Rino Boci & Ani Myzeqarja, ndërsa teksti u shkrua nga Ani Myzeqarja.

Më datë 3 Korrik 2021, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Si Ke Zemren Ta Ben Zoti". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Rino Boci.

Më datë 18 Nëntor 2022, Ani Myzeqarja publikon videoklipin "Vajzat Emigrante Shqiptare".