>
BIOSHQIP
Biografia
Lindur në Shqipëri në Fshatin: Kotodesh-(Përrenjas), Që prej moshës 14 vjeçare Jeton dhe punon në Greqi është i martuar edhe (Baba) gjithashtu ka mbaruar shkollën e mesme profesionale për elektronik në Greqi,
Shkruan Poezi,Thënie,Proza, në Shqip dhe Greqisht, i frymëzuar që prej vegjëlisë nga librat shkollorë ( Gjuha dhe Leximi) gjithashtu i ndikuar prej Rapsodëve dhe këngëve Malësore që prej moshës 7 vjeçare duke ndëgjuar kasetat me këngët patriotike dhe në përgjithësinga jeta e përditshme dhe kurbeti.