>
BIOSHQIP
Biografia
Alban Shehu ka disa albume me kenge popullore. Ai jeton ne Gjakove dhe eshte i martuar ka dy femije.

Në Qershor 2002, Alban Shehu merr pjesë në PoliFest 2002 me këngën "Vashes Gjakovare".

Në Qershor 2003, Alban Shehu merr pjesë në PoliFest 2003 me këngën "Bilbilat E Gjakoves".

Më datë 10 Dhjetor 2013, Alban Shehu publikon videoklipin "Ti Je Njeshi Vet".

Në vitin 2013, Alban Shehu publikon albumin "Live".

Më datë 30 Prill 2016, Alban Shehu publikon videoklipin "Aman Me Mu Mos Luj".

Më datë 29 Tetor 2016, Alban Shehu publikon videoklipin "Loqka Jem".

Në vitin 2016, Alban Shehu publikon albumin "Gezuar 2016".

Më datë 14 Shkurt 2018, Vjollca Luka publikon videoklipin "Vajzat Me Taka", në bashkëpunim me Alban Shehu.

Më datë 18 Prill 2018, Alban Shehu publikon videoklipin "Ke Gabu".

Më datë 13 Shtator 2018, Alban Shehu publikon videoklipin "Kuqezinjet E Jakoves".

Më datë 9 Janar 2019, Alban Shehu publikon videoklipin "A Ma Ban Hallall".
KATEGORI: