>
BIOSHQIP
Biografia
Adnan Bala lindi më 22 korrik 1965 në Shkodër.

Në Mars 2014, Adnan Bala merr pjesë në Kenga Ime 2014 me këngët "Ku Po Shkon Mori Kuqaloshe" dhe "Lulet E Pranveres" bashke me Orjeta Kelaj.

Më datë 21 Tetor 2017, Adnan Bala publikon videoklipin "T'çon Te Kroni, Uj Nuk T'jep".
DËRGOI: