>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i tij i artit eshte Loksenn apo A LOC dhe rrejdh nga emri i tij i vertete qe eshte Arlind Loku. Ka lindur dhe jeton ne Shkup.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}